Verkoop Poelméér Fase II van start!

Poelméér ligt aan de afgelegen Hyacintenlaan, direct aan het begin van Warmond. Een schitterende woonplek waar de lommerrijke percelen zich aaneenrijgen. Bovendien liggen de villa’s op een steenworp afstand van het natuurgebied Poelmeer en de Klinkerbergerplas. Ook beschikken de drie villa’s uit fase II over een eigen aanlegsteiger. Zo vaart u met eigen sloep op zonnige dagen met gemak uit! 

Na de succesvolle ontwikkeling, verkoop én bouw van de vrijstaande rietgedekte villa’s uit fase I, start nu fase II. Drie luxe, rietgedekte en vrijstaande woningen van gelijke signatuur worden in het midden van deze laan gerealiseerd. De privacy van de Poelméér-villa’s is bijzonder groot, mede door het groene karakter van de omgeving. Ook de kindvriendelijkheid en de veiligheid zijn door deze ligging bijzonder goed gewaarborgd. De verkoop van deze villa’s is gestart op zaterdag 13 april 2019.

Bent u geïnteresseerd in het project? Kijk dan op www.woneninpoelmeer.nl voor meer informatie. Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met Panne van Soest  via 071 51 52 555.