TWYL-team

“Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”
Bart Kuil

Bart Kuil

Initiatiefnemer en directeur/eigenaar van TWYL

Is nieuwsgierig naar onconventionele oplossingen voor de uitdagingen van een bouwproces. Wil particuliere opdrachtgevers meer beslissingsruimte geven bij de bouw of aankoop van een huis. Geeft met TWYL uitvoering aan een langer gekoesterde wens om een eigen onderneming op te zetten op het gebied van vastgoedontwikkeling.

Weet waar hij het over heeft, want heeft jarenlange ervaring op het vlak van vastgoedontwikkeling. Eerst als vastgoedadvocaat bij Loeff Claeys Verbeke (nu Loyens & Loeff) en nadien als commercieel ontwikkelaar bij Foruminvest en als directielid van respectievelijk BAM Vastgoed, AM Real Estate Development en New Babylon. Heeft zich de afgelopen drie jaar toegelegd op ‘probleemvastgoed’ bij banken. Beheerst zowel de juridische, financiële als markttechnische aspecten van het vak.

Thom Raven

Thom Raven

Concept ontwikkelaar

Is direct naar zijn afstuderen als stedenbouwkundig ingenieur in Delft de projectontwikkeling ingegaan. Heeft binnen de grote lijn van de context menig project kunnen vormgeven en tot realisatie zien komen. Daarbij kan men denken aan woningbouw-, winkel- en kantorenprojecten en zelfs een museum. Thom is zich gedurende zijn loopbaan bij diverse bedrijven steeds meer op gebiedsontwikkeling gaan richten. Heeft als concept-ontwikkelaar en lid van diverse kwaliteitsteams zijn bijdrage kunnen leveren aan prachtige projecten. Werken met overheden, architecten, adviseurs, aannemers en stakeholders, waaronder bewoners, is voor hem uitdagend: samen iets moois maken!

Adriaan Kuyvenhoven

Adriaan Kuyvenhoven

Senior Ontwikkelingsmanager

Heeft als Senior Ontwikkelingsmanager bij gerenommeerde bedrijven als MABON, HBG, BAM en AM in totaal meer dan 40 jaar ervaring opgedaan bij de ontwikkeling van vele projecten op het gebied van woningbouw, winkels en kantoren. Adriaan heeft nog elke dag plezier in het uitdokteren van slimme ontwikkelingsplannen om voor zijn klanten het onderste uit de kan te halen.

Janneke de Jong

Janneke de Jong

Projectmanager

Janneke heeft naast een technische opleiding ook het vak van meubelmaken geleerd. Na enige jaren in het bouwbedrijf van haar ouders te hebben gewerkt, heeft Janneke de overstap gemaakt naar HBG/BAM en daar zo’n 20 jaar nauw met Bart samengewerkt aan enkele grote gebiedsontwikkelingen (waaronder Nesseland). Aansluitend werkzaam geweest bij de gemeente Rotterdam als projectmanager en ook enige tijd in Frankrijk. Sinds 2016 werken Janneke en Bart weer samen waarbij Janneke verantwoordelijk is voor de technische uitontwikkeling van de projecten en de aansturing van het bouwteam. Janneke doet dat betrokken en hands-on en met respect voor de belangen van de verschillende partijen. De samenwerking verloopt goed getuige de succesvolle projecten in Warmond, Maarn, Almere en Lisse en nog diverse andere projecten die op stapel staan. In haar vrije tijd is Janneke actief met paardrijden en andere buitensporten.

Wisse Roelofs

Wisse Roelofs

Ontwikkelingsmanager

Heeft een passie voor het oplossen van complexe problemen van technische en organisatorische aard. Wisse heeft in Amsterdam zijn bachelor Technische Bedrijfskunde gehaald en is aansluitend gaan studeren aan Nyenrode. Nog tijdens zijn Master in Management heeft Wisse een eigen management consultancy bedrijf opgericht en in meerdere disciplines ervaring opgedaan onder meer met betrekking tot optimalisering, bedrijfsontwikkeling en het leveren van strategische en operationele adviezen. Wisse heeft met overtuiging de stap naar vastgoedontwikkeling gezet, waar hij in de praktijk zijn technische, bedrijfskundige en organisatorische kennis verder zal kunnen verbreden.

Maaike Creusen

Maaike Creusen

Junior Ontwikkelingsmanager

Maaike is een ambitieuze en toegewijde eerstejaars masterstudent van de master ‘Management in the Built Environment’ aan de TU Delft, die naast haar studie bij TWYL werkt aan de toekomst. Na cum-laude geslaagd te zijn voor haar bachelor, combineert ze dit jaar haar werkzaamheden bij TWYL met een bestuursjaar bij MBE’s studievereniging BOSS. De functie van junior ontwikkelingsmanager sluit goed aan bij haar opleiding en stelt haar tevens in staat haar opgedane kennis in praktijk te brengen. Bedreven in het omgaan met programma’s als InDesign, Photoshop en Illustrator streeft ze ernaar de betekenis van projecten tot uitdrukking te brengen met behulp van vormgeving en tekst.