TWYL-team

“Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”
Bart Kuil

Bart Kuil

Initiatiefnemer en directeur van TWYL

Is nieuwsgierig naar onconventionele oplossingen voor de uitdagingen van een bouwproces. Wil particuliere opdrachtgevers meer beslissingsruimte geven bij de bouw of aankoop van een huis. Geeft met TWYL uitvoering aan een langer gekoesterde wens om een eigen onderneming op te zetten op het gebied van vastgoedontwikkeling.

Weet waar hij het over heeft, want heeft jarenlange ervaring op het vlak van vastgoedontwikkeling. Eerst als vastgoedadvocaat bij Loeff Claeys Verbeke (nu Loyens & Loeff) en nadien als commercieel ontwikkelaar bij Foruminvest en als directielid van respectievelijk BAM Vastgoed, AM Real Estate Development en New Babylon. Heeft zich de afgelopen drie jaar toegelegd op ‘probleemvastgoed’ bij banken. Beheerst zowel de juridische, financiële als markttechnische aspecten van het vak.

Thom Raven

Thom Raven

Thom Raven

Is direct naar zijn afstuderen als stedenbouwkundig ingenieur in Delft de projectontwikkeling ingegaan. Heeft binnen de grote lijn van de context menig project kunnen vormgeven en tot realisatie zien komen. Daarbij kan men denken aan woningbouw-, winkel- en kantorenprojecten en zelfs een museum. Thom is zich gedurende zijn loopbaan bij diverse bedrijven steeds meer op gebiedsontwikkeling gaan richten. Heeft als concept-ontwikkelaar en lid van diverse kwaliteitsteams zijn bijdrage kunnen leveren aan prachtige projecten. Werken met overheden, architecten, adviseurs, aannemers en stakeholders, waaronder bewoners, is voor hem uitdagend: samen iets moois maken!

Adriaan Kuyvenhoven

Adriaan Kuyvenhoven

Senior Ontwikkelingsmanager

Heeft als Senior Ontwikkelingsmanager bij gerenommeerde bedrijven als MABON, HBG, BAM en AM in totaal meer dan 40 jaar ervaring opgedaan bij de ontwikkeling van vele projecten op het gebied van woningbouw, winkels en kantoren. Adriaan heeft nog elke dag plezier in het uitdokteren van slimme ontwikkelingsplannen om voor zijn klanten het onderste uit de kan te halen.

Joep Bastiaans

Joep Bastiaans

Junior Ontwikkelingsmanager

Momenteel nog masterstudent aan de TU Delft Master ‘Management in the Built Environment’, maar daarnaast bij TWYL aan het werken aan de toekomst. Tijdens zijn TU Delft studie Bouwkunde is hij bestuurslid geweest bij studievereniging D.B.S.G Stylos als Commissaris Onderwijs. Na het behalen van zijn bachelordiploma inclusief het Honours Programma, heeft hij stage gelopen bij stedenbouwkundig bureau PosadMaxwan. Hier werd Joep geïnspireerd om zelf aan sterke concepten te gaan tekenen én rekenen. Dat maakt hem een ruimtelijke denker die ervan houdt om creatieve oplossingen te matchen met de marktvraag.