Ligging

Warmond is een zeer welvarende gemeente in de bollenstreek en maakt sinds 2016 samen met Sassenheim en Voorhout deel uit van de gemeente Teylingen. Met zo’n 5.000 inwoners is Warmond een gemoedelijk dorp, waar een groot aantal bezienswaardigheden de aandacht opeist. Gelegen aan de Kagerplassen is Warmond een walhalla voor liefhebbers van de watersport

Fase 1: Wonen in Poelméér

Wonen in Poelméér – Fase I

Poelméér ligt aan de Hyacintenlaan; een doodlopende weg aan het begin van Warmond,waar de lommerrijke percelen zich aaneenrijgen, op een steenworp afstand van het natuurgebied Poelmeer en Klinkerbergerplas. Vier luxe rietgedekte vrijstaande woningen van gelijke signatuur worden toegevoegd aan het begin van deze laan die via een eigen gemeenschappelijke weg met de auto bereikbaar zijn.

De privacy van de Poelméér-villa’s is groot, mede door het reeds aanwezige groen. Ook de kindvriendelijkheid en de veiligheid zijn – door de ligging alleen al – gewaarborgd.

Start Fase II

Na de succesvolle ontwikkeling, verkoop én bouw van de vrijstaande rietgedekte villa’s uit fase I, start nu fase II. Drie luxe en vrijstaande woningen van gelijke signatuur worden in het midden van deze laan gerealiseerd.