Ligging

Warmond is een zeer welvarende gemeente in de bollenstreek en maakt sinds 2016 samen met Sassenheim en Voorhout deel uit van de gemeente Teylingen. Met zo’n 5.000 inwoners is Warmond een gemoedelijk dorp, waar een groot aantal bezienswaardigheden de aandacht opeist. Gelegen aan de Kagerplassen is Warmond een walhalla voor liefhebbers van de watersport

Fase 1: Wonen in Poelméér

Wonen in Poelméér – Fase I

Poelméér ligt aan de Hyacintenlaan; een doodlopende weg aan het begin van Warmond,waar de lommerrijke percelen zich aaneenrijgen, op een steenworp afstand van het natuurgebied Poelmeer en Klinkerbergerplas. Vier luxe rietgedekte vrijstaande woningen van gelijke signatuur worden toegevoegd aan het begin van deze laan die via een eigen gemeenschappelijke weg met de auto bereikbaar zijn.

De privacy van de Poelméér-villa’s is groot, mede door het reeds aanwezige groen. Ook de kindvriendelijkheid en de veiligheid zijn – door de ligging alleen al – gewaarborgd.

Planning

Op 1 november 2018 is de bouw gestart van het project Poelméér, nadat kort daarvoor de levering bij notaris Paul Goedvolk van Eversheds Sutherland aan de kopers plaats vond. Na de sloop van de bestaande woning en het nodige grond- en groenwerk start begin december het heiwerk. De bouw van de vier vrijstaande villa’s is in handen van Aannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda B.V. uit Sassenheim. De woningen worden onder Woningborg-garantie gebouwd en zijn zeer duurzaam en energiezuinig, onder meer door de toegepaste warmte-koude opslag in de bodem. Ook is het afwerkingsniveau hoogwaardig met o.a. rieten daken, gekeimde gevels en gestucte wanden en plafonds. Verwachte oplevering van de woningen is in het derde kwartaal van 2019.

Start Fase II

Na de succesvolle ontwikkeling, verkoop én bouw van de vrijstaande rietgedekte villa’s uit fase I, start nu fase II. Drie luxe, rietgedekte en vrijstaande woningen van gelijke signatuur worden in het midden van deze laan gerealiseerd.